5 důvodů proč chodit do knihovny

Dneska jsem si pro vás připravila nový formát článku. Doufám, že se vám bude líbit tento první a budete chtít další takovéto články.

1.důvod

Můžete přečíst daleko více knih a nemusíte si je kupovat.  Knihy vám doma tím pádem nezabírají místo, a nemusíte si vymýšlet, kam dále knihy dávat. Stačí vám jen jedna domácí knihovna.

 

2.důvod

Knihu si můžete také objednat z jiných poboček mlp (Městská knihovna v Praze), takže máte široký výběr knih. Stojí to pouze 10 Kč.

 

3.důvod

Nemusíte si být vždy jisti, že se vám kniha bude líbit. Proto si ji zatím jen půjčíte zjistíte to a až pak si ji eventuálně koupíte. A nebo ne jako třeba u povinné četby, že?

 

4.důvod

Vypůjčování je zdarma, pro děti úplně. Na začátku každého roku musí však dospělí zaplatit 60 Kč, a děti ty vůbec nic. První kupón či karta stojí 20 Kč, tento kupón si můžete dát i na open card.

 

5.důvod

V knihovně najdete knihy, na které byste se v knihkupectví ani nepodívali, natož koupili.

 

To je vše ,tak čau.

Marťa


2 komentáře: „5 důvodů proč chodit do knihovny

  1. Souhlasím, knihovna je báječná věc. Moc ráda tam chodím. Narážím tam na spoustu knih, které bych jinak ani nepotkala a hlavně. Já jsem fakt bláznivá čtenářka, takže mně by knihy za chvíli vytlačily z bytu.

    To se mi líbí

Napsat komentář