Miší NOVINKY: Co pro vás chystáme na advent?

Čauky všem!

Po delší pauze se opět hlásíme v plné síle, poslední dobou jsme pro vás hlavně připravovaly něco VELKÉHO na dobu adventu a už se strašně moc těším, že vám to tady teď konečně můžu představit…

pic_0017

Jedná se o ADVENTNÍ KALENDÁŘ, který bude spočívat v tom, že na blogu se objeví na hlavní liště rubrika právě s názvem ADVENTNÍ KALENDÁŘ, ve které najdete jeden článek s 25 bublinami (ano, opravdu s 25, nebudete to tedy úplně klasický adventní kalendář, protože bude končit až den po Vánocích, ale hned jak ho uvidíte jistě pochopíte, proč 🙂 ) a každý den se u jedné z bublin objeví odkaz na nový článek společně s heslem, které zadáte, abyste se na něj proklikli.

pic_0014

A jaké všechny články vás zde budou čekat? Recepty, tipy na vyrábění a ještě mnohem víc  týkajícího se právě adventu a Vánoc.

pic_0016

Doufáme, že se vám kalendář bude líbit a udělá vám radost 😀 My osobně se na něj totiž moc těšíme a budeme moc rády za jakoukoliv vaší zpětnou vazbu.

Začínáme už ve čtvrtek, tak na nás nezapomeňte a pokud chcete dostávat upozornění, klikněte na tlačítko follow 🙂

Miška & Marťa

 

P.S. Doufáme, že všechno bude technicky v pohodě fungovat, kdyby ne, tak se nám určitě ozvěte třeba pod tento článek 🙂

 

 


4 komentáře: „Miší NOVINKY: Co pro vás chystáme na advent?

  1. Já se taky moc těším na adventní kalendář! 🙂 Vzpomínala jsem na váš domácí adventní kalendář a loňský popis jeho obsahu 🙂 Sbírám inspiraci – i když u nás to budou zatím asi malé bonbonky. Máme adventního sněhuláka. Už ho chystám. A musím pochválit váš krásný svícen! Užívejte si advent a nemohu se dočkat blogového překvapení!

    To se mi líbí

Napsat komentář