Kde přežít vedro bez umření

Dneska tady mám jeden článek na přání, objevila se mi totiž v komentářích jedna žádost na tipy koupání s dětmi. My se sice moc koupat nechodíme, ale teď jsme na jedné dovolené v Táboře navštívily místní plavečák, tak jsem se rozhodla Vám o něm napsat, jelikož nám se tam moc líbilo.

Je to cenově přístupné?

Míša: Určitě, na to jak nádherné bazény tam jsou je 80 Kč pro 1 člověka nad 140 cm na celý den úplně supr cena

Marťa: Ano, je to velmi levné na to, že tam můžete být celý den

Tábor - plavecký stadion
Zdroj: http://www.tzmt.cz

Jaké je tam zázemí?

Míša: Šatny jsou dostačující na převléknutí, nic moc ale nejsou, ale naštěstí jsou čisté, to samé platí o záchodech, jsou čisté, avšak nic extra komfortního. Ale na záchody já mám opraŠatny vdu vysoké nároky. A co se týče sprch, tak ty jsme nenavštívily, jelikož jsme šly jen do venkovního bazénu, tak jsme to nepovažovaly za důležité     :), ale jen z pohledu, když jsme obcházely okolo bych řekla, že to bude na stejné brdo     😉

Marťa: Šatny ještě docela ušly, i když to byla jen jedna místnost a v rohu jedna ,,kabinka” udělaná ze závěsu. Do sprch jsme, ani nešly, protože jsme to nutně nepotřebovaly, a ani se nám moc nelíbily. A toalety, nic moc, ale když potřebujete tak si tam dojdete. Jsou čisté a myslím si, že by někdo klidně řekl, že jsou pěkné.

Jaké to tam je, co se bazénů a atrakcí týče?

Míša: V tomto ohledu si myslím, že je tento bazén úplně suprový. Pro ty, kterým se nechce plavat je zde bazén hluboký 0,9 – 1,1 metrů, ve kterém jsou různé vířivky pro relaxaci nebo široká skluzavka pro zábavu, stejně jako divoká řeka, do které se dá vplout z již zmíněného bazénu. A dobré mi přijde, že bublání vířivek, proudění divoké řeky a tryskání masážních proudů se střídá, takže se dá stihnout všechno. Pak je tady taky plavecký bazén, ale ten jsme my nevyzkoušely, protože jsme si raději zablbnuly v mělkém bazénu nebo se sklouzly na otevřeném tobogánu. A viděly jsme tam i dětský bazének, ale na ten už jsme trochu přerostly   🙂

Marťa: Je to tam moc super. Je tam jeden plavecký bazén, jeden dětský bazének, pak bazén se skluzavkou. Také tam je tobogán, který je otevřený. Uprostřed jednoho bazénu je taková mini vířivka a stříkadla. Je tam i proud, ve kterém jsme se pěkně vyřádily.

Zdroj: http://www.tzmt.cz
Zdroj: http://www.tzmt.cz

Pro koho je tento bazén na návštěvu dobrý?

Míša: Já si myslím, že pro úplně všechny generace, protože starší lidé si mohou zaplavat v plaveckém bazénu a pak se opalovat na trávě na ručnících okolo.

Marťa: Myslím, že se tam vyřádí úplně každý od malých dětí až po důchodce.

A nakonec jaká tam je možnost najezení?

Míša: Jsou tam dva bufety s zmrzlinou, párkem v rohliku nasáklými hranolkami olejem, takže, kdo chce nají se, kdo ne přinese si namazaný chleba (jako my   🙂 )

Marťa: Jsou tam 2 bufety. Jeden je u bazénů a druhý u šaten. Takže dobrý.

Tak a to je pro dnešek konec, kdyby Vás zajímalo ještě něco jiného, nebojte se mě v komentářích zeptat. A pokud navštívíte tuto plovárnu, napište mi, jak se Vám tam líbilo  🙂

A ještě chci moc poděkovat ségře za pomoc s tímto článkem, aby mohl být objektivnější. Ještě jednou MOC DĚKUJU!!!!!!


4 komentáře: „Kde přežít vedro bez umření

  1. Mně se tam moc líbilo a řekla bych, že záchody jsou fakt dobré. Čisté po celý den a nikdy nechyběl toaleťák. Já jim dávám jedničku. Občerstvení bohužel opravdu jen bufetová klasika, ale to je normální. Celkově jsem byla s návštěvou absolutně spokojená. A jen tak na okraj – běžte už dopoledne, odpoledne je tam fůra lidí.

    To se mi líbí

Napsat komentář